Vi vill använda spårningskakor för att förbättra din upplevelse.

Eduklips – en del av Kunskapsmedia Group

Film är fantastiskt för att förklara komplicerade saker och underlätta inlärningen! Eduklips hundratals utbildningsklipp erbjuder ett ovärderligt pedagogiskt verktyg som gör det ännu enklare!

Koppla upp dig och logga in – med vårt abonnemang streamar du sen utbildningsklipp av högsta kvalitet direkt i klassrummet.

Redan nu når Eduklips cirka 840 000 elever och lärare, i skolor runt om i hela Sverige. Vi har utbildningsklipp för hela grundskolan. Sedan lanseringen av Eduklips utbildningsklipp 2017 pekar statistiken rakt uppåt – vi vet att våra utbildningsklipp fungerar!

Vilka är vi?

Kunskapsmedia Group har fyra varumärken: Eduklips, Kunskapsmedia, Solfilm Media och ETS Media. Vi har över 15 års erfarenhet av att arbeta med utbildningsfilmer för skolan. Tillsammans erbjuder vi över 1 000 filmer och utbildningsklipp inom de flesta skolämnen för grundskola och gymnasium.

Våra filmer är anpassade för att möta skolans behov och vi följer läroplanens riktlinjer. Många har studiehandledningar som underlättar pedagogernas arbete, samt svenskt tal och svensk undertextning.

Alla våra filmer har institutionella rättigheter och följer reglerna om upphovsrätt. Visar du film från oss vet du att du följer reglerna för institutionell visning. Läs mer på www.skolfilm.com.

www.kunskapsmediagroup.se hittar du alla filmer från Kunskapsmedia, Solfilm Media och ETS Media.